Eladás Villa, Phuket, Khao Lak, Thaiföld, Saiyoi Hills

Eladás - Cod. 11975

  • Tipus: Villa
  • Terület: 800 m²
  • Szobák száma: 2 bedrooms
  • Emelet: 127

Újonnan épült, gyönyörű villa a hegyekben, mindössze 5 percre a golfpályától és a strandtól, 10 percre Khao Lak városközpontjától és 50 percre a Phuket repülőtértől. A hagyományos thaiföldi tető, teljesen berendezett és légkondícionált. A magas színvonalú, elbűvölő trópusi kerttel, terasszal és saját medencével (5 x 7 méter). Van egy "sala" (szabadtéri pavilon), ahonnan remek kilátás nyílik. Villa 2 hálószobával, 2 fürdőszobával, nappali / étkezővel és teljesen felszerelt konyhával rendelkezik. Saját parkolóhely is. Helyszíni menedzsment és 24 órás biztonsági szolgáltatás. Az alapon egy tó, kocogó pálya és zöld.
Felhasznált anyagok: A legjobb minőség és tartósság biztosítása érdekében a villa építéséhez csak a legmagasabb anyagválasztékot használják, mint például keményfa, gránit, pala, homokkő, kézzel készített agyag tetőcserepek és kerámia burkolólapok a medencékhez. Minden külső és tartófalak hőszigetelt és hangszigetelt, kétszemélyes falak (30 cm vastagok) biztosítják, hogy a ház hűvös maradjon és tűzálló legyen, legfeljebb négy órán át.

A csúcsminőségű nyugati szerelvények, lámpatestek és mérnöki rendszerek biztosítják a biztonságos és karbantartásmentes élettartamot. A Saiyoi villák megjelenése és színe a tradicionális és kortárs thai dizájnokon alapul. A finom földi és terrakotta színezés, valamint a sötét színű teak és a helyi kemény fa meleg és kényelmes légkört teremt.
A villa szabad (Chanote). A nem-thais 90 éves bérleti szerződéssel pihentetheti.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB