Eladás Egy hálószobás lakás, Bangkok, Bangkok, Thaiföld, Ekamai

Eladás - Cod. 37146

  • Tipus: Egy hálószobás lakás
  • Terület: 46 m²
  • Szobák száma: 1
  • Emelet: 2

A "Cím Sukhumvit 42" társasház, a neves "AP Thai" fejlesztő, a Bangkok központi üzleti negyedében található. A helyszín Thonglor-Ekamai néven ismert - a legfelsőbb életmódbeli hotspot - "divatos és hiteles" keveréke, ahol a régi stílusú Bangkok élénk hip-bárokkal, hűtött kávézókkal és kortárs éttermekkel néz szembe. Az autentikus varázslat a Wat That Thong templomot adja.
4 perc séta az Ekamai BTS-n keresztül a "Gateway Ekamai" bevásárlóközpontban, a 24/7 Max Value szupermarkettel, a hétvégi mezőgazdasági termelők piacán, a Kidzoona és az arcade, a nyelvek, a matematika, a zene és a sportok gyerekeknek és felnőtteknek szóló HomePro, Office Mate. "Starbucks" is az utca túloldalán.
"Cineplex őrnagy", "WE Fitness", "Sub-Zero Ice Skate", "McDonalds" és hasonlók 7 perc sétára vannak.
A nagy bevásárlóközpontoknál a "Big C" és a "Tesco Lotus" 6 perc alatt és 12 percen belül van. Az "Health Land" spa mindössze 8 percnyi autóútra fekszik.
Kapcsolódás bölcs, hogy 6 perc séta a "keleti busz terminál" (Pattaya, Koh Samed, Koh Chang stb.), Könnyű hozzáférést biztosít a Airport Rail Link.
Gyönyörű társasház a High End épületében, amely gyönyörű, modern és elegáns belső teret kínál. A nappali alvázas beosztása, sok raktárhely, megfelelő munkahely. Testreszabott bútorok és híres tömörfa Apina bútorok. Uszoda, kerti kert, fitnesz, szauna, 24 órás biztonsági őr, kulcskártya, parkoló. Lenyűgöző Bangkok skyline kilátás a tetőtéri medencéből és a kertből.
A kis emelkedésű épület nyugodt légköre a felhőkarcshoz képest. egyedülállóan bájos lakóközösségi környezet.
Jól kezelhető menedzsment és karbantartási szolgáltatás, barátságos Condo Juristic / Management Team technikusokkal és handymen elérhető közel 24/7.
Jó befektetés, könnyű viszonteladás vagy későbbi bérbeadás, mivel a bérleti díjak és az általános kereslet továbbra is magasak, beleértve azokat a külföldieket is, akik kizárólag Bangkokban vásárolnak és bérelnek. Sokan úgy hívják, hogy az egyik "Legjobb Expat Környék".

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB