Eladás Ház, Udon Thani, Udon Thani, Thaiföld, 88 Moo 13 Ban Nongkan Non Sung Mueang Udon Thani

Eladás - Cod. 33921

  • Tipus: Ház
  • Terület: 220 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 2

4 ágy, 3 fürdő, 2 emeleti lakás eladó Udon Thani.

Ez a 4 hálószobás ház épült és kész a magas színvonalú. Modern európai konyhával, gázkazánnal ellátva, kiváló minőségű fali kemencében és mikrohullámú sütőben. Ez az otthon jól elgondolható, 6 kiváló minőségű légkondícionáló egységgel, gyönyörű modern fürdőszobával, egy luxus szekrénnyel a master lakosztályban, egy külön mosókonyhán és 50 nm-es árnyékos teraszon a ház hátulján, pihenésre és élvezze a békét és csendet. Ha még nem találtad meg álmai otthonodat, akkor kérlek, hívjon bennünket, örömmel rendeznénk a privát megtekintést ezen a finom otthonon.
A békés Non Kaen falu, a Non Sung, Udon Thani területén található ez a légkondicionált, 270 nm-es lakás teljesen bútorozott vagy bútorozatlan, 4 hálószobás, vagy 3 hálószobás és irodai lakásként megvásárolható vagy bérelhető.

Az emeleten 3 hálószoba alvó- és visszavonulási területei vannak, a hálószobában saját fürdőszobával és egy további fürdőszobával rendelkeznek a fennmaradó két hálószobában. Minden szoba minden ablakról akadálytalan kilátás nyílik az országra. Minden szoba légkondicionált. A hálószoba nagy és tágas, saját erkéllyel. Részletesebben leírhatnánk ezt a tulajdonságot, de a bemutatott képek és a magánszemélyek ellenőrzése révén megtekinthetjük az otthonának valódi szépségét.
Ez az otthon egy rakás földön fekszik, 2 autó-fedélzeten, bőséges hely a további parkolók számára, vagy igény szerint egy játszótér, vagy további épületek építésére. Az árnyékoláshoz fák vannak, számos gyümölcsfák, köztük a mangó, és rengeteg hely van a növényi kertek számára. Még elég hely van ahhoz, hogy felosztsuk a szekciót, hogy egy második otthont építsenek, vagy csak eladják egy földrész egy részét egy új lakásért. Ez megnehezítené a tulajdonság megvásárlását.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB