Eladás Villa, Ban Phe, Rayong, Thaiföld, Cape Mae Phim

Eladás - Cod. 25492

  • Tipus: Villa
  • Terület: 1000 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 2

Nagy álom villa a Cape Mae Phim tetején, és mindössze 100 méterre található az óceántól és pár száz méterre a főutcától a Mae Phim utcán. A villa maximum 10 fő befogadására alkalmas.
A ház 200 nm-es, nagy konyhával és nappalival rendelkezik. A második szinten a hálószobában csodálatos kilátás nyílik az óceánra, melyhez fürdőszoba, erkély és egy jakuzzi található. Vannak 3 db kétágyas szoba saját bejárattal, zuhanyzóval és fürdőszobával. Van egy nagy családi szoba fürdőszobával és konyhával, amely szintén saját bejárattal rendelkezik.
A ház wifi-val érkezik. A privát medence melletti szobák saját fürdőszobával rendelkeznek, és a földszinten van egy nagy, kisgyermekes kicsi konyharész, vagy csak egy kis magánélet.
A ház egy privát villában található, sétatávolságra a strandtól és a gyönyörű Mae Phim éttermektől. A Mae Phim Beach egyike Thaiföld szárazföldjének egyik legszebb strandjának, és az igen kedvező árú tengeri éttermekről híres.
Mae Phim egy szép és csendes hely, ahonnan könnyen eljuthat az Isalnds paradicsomba, és egy órányi úton számos golfpálya található.
Taxi a repülőtérre körülbelül 2,5 óra. Pattays körülbelül 1,5 óra távolságra van. Ban Phe csak 15 percre van, ahol a kompok a Koh Samedre indulnak.
Ár: 14953000 Thai Baht

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB