Eladás Ház, Talang, Phuket, Thaiföld, 1/321 Phanason Park Ville, Thepkasatree Road

Eladás - Cod. 36291

  • Tipus: Ház
  • Terület: 254 m²
  • Szobák száma: 4.5
  • Emelet: 1

JELLEGZET HÁZ A PHUKET THAIHORSZÁGBAN A BEAUTIFUL KERT, PHUKET

Közvetlenül a ház tulajdonosa

Egy szép falu mintegy 300 egyéb házak ez a karakteres ház egy Phuket szokatlanul nagy telek körülbelül 570 m2-es, 3 hálószoba és 2 fürdőszoba, gyönyörű kert és szabadtéri konyha nagy grill és fedett étkező és egy hal tó vízeséssel. Ez a ház tökéletes lehetőséget nyújt családok, nyugdíjasok, emigránsok és kertbarátok számára. A telek elég nagy ahhoz, hogy később egy medencét építsen (kb. CHF 8'000).
épület Információs
A ház berendezett és mozgatható. Nincsenek felújítások, a ház eredeti állapotban van.
A ház modern, elválasztva az étkező konyhából. A nappaliból 3 hálószoba található, amelyek közül az egyik saját fürdőszobával és felszerelt ruhásszekrénnyel rendelkezik. Összesen 5 nagyteljesítményű klímaberendezést szereltek fel a ház minden szobájában, és a színezett ablakok védik a házat a hőtől. A nyilvános vízellátással, a talajvízzel ellátott kút és a 2000 literes tartály, valamint a háromutas vízszűrő és az erőteljes szivattyúk garantálják a tiszta vízellátást és állandó víznyomást. Telefon, internet és 2 különálló műholdas antenna, 45 "LED-es TV Sensurround kék színű rádiós házimozival, elektronikus mosógéppel, 2 járművel ellátott fedett parkoló, riasztórendszer, világos kert azonnali jó hangulatot és jól megőrzött életet biztosít. A rovarok védelmére szolgáló ház csövezési rendszere védelmet nyújt a termeszek és a paraziták ellen. A ház megfelel az EU építési szabványainak.
A házból gyönyörű kilátás nyílik Phuket dombjaira, és nyílik a ház 3 oldalán. Mindazonáltal, mindössze 5 perc alatt a népszerű város Thalang minden kényelmi, amely szintén biztosítja a 24 órás orvosi és fitness központ, a különböző üzletek és szupermarketek semmi sem kívánatos. Háromszor hetente egy nagy helyi piac van a közvetlen közelben, és minden korosztály iskolái mindössze 5 percre vannak (nemzetközi iskolák 10 perc). Az iskolai buszok naponta közlekednek a faluban. Tekintse meg a ház környékét a Thalangról és környékéről.
A kézművesek (ácsok, ablakgyártók, kőművesek, tetőfedők, Klemptner, Stromer és még sok más) széles hálózata van, a Storenbauer, kárpitosok, ápolók, takarítóintézetek, taxi és buszvezetők, kertészek, D / F / E fordítók, ügyvédek, hiányában csak néhányat említek. A ház vásárlásával ezeket a kapcsolatokat az Ön előnyére használhatja.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB